Linux?

Gra nie działa? Znalazłeś bład? Tutaj odnajdziesz pomocne informacje.

Postautor: Timon » 08 wrz 2015, 15:01

Re: Linux?

Na moim Mincie ostatnio w Diablo II nawalałem ;)
  • 0

Awatar użytkownika
Timon
Gadatliwy pijaczyna
 
Posty: 424
Rejestracja: 04 lip 2013, 19:50
Reputacja: 20

Postautor: Wilk » 09 wrz 2015, 9:11

Re: Linux?

A ja w Starcrafta chciałem pograć, ale straszne lagi miałem.
  • 0

Awatar użytkownika
Wilk
Nieśmiały
 
Posty: 86
Rejestracja: 30 sie 2013, 9:36
Reputacja: 4

Postautor: Timon » 09 wrz 2015, 14:52

Re: Linux?

A przez co ładujesz?
Ja polecam Ci czystego Wine. najlepiej wersja 1.2.2 .
  • 0

Awatar użytkownika
Timon
Gadatliwy pijaczyna
 
Posty: 424
Rejestracja: 04 lip 2013, 19:50
Reputacja: 20

Postautor: Soviee » 09 wrz 2015, 22:50

Re: Linux?

Ja się zastanawiam po co się męczyć na Linuxie? Przecież 3/4 softu na nim nie działa (a przynajmniej wprost) :/
Akurat co do Darken Age to nie powinno być problemu.
  • 0

Awatar użytkownika
Soviee
Dark Workshop
 
Posty: 370
Rejestracja: 08 mar 2013, 1:52
Lokalizacja: Gdansk, Poland
Reputacja: 9

Postautor: Wilk » 10 wrz 2015, 8:44

Re: Linux?

Ja używam Linuxa ponieważ mam bardzo stary komputer,wciąż procesor z jednym rdzeniem(pamięta ktoś jeszcze z was jednordzeniowe procesory?) a do tego 1gb ramu więc z windowsów tylko xp w miarę chodził, ale i tak czasami zamulił. Na Lubuntu czyli lżejszej wersji Ubuntu ten komputer chodzi bez problemu.
  • 0

Awatar użytkownika
Wilk
Nieśmiały
 
Posty: 86
Rejestracja: 30 sie 2013, 9:36
Reputacja: 4

Postautor: Timon » 10 wrz 2015, 14:48

Re: Linux?

Soviee, nie masz czasami jakiejś roboty, że takie herezje wygłaszasz?
Linux stabilny, bezpieczny i cudowny system!
Ewentualnie Mac, ale nie stać mnie na niego :D
  • 0

Awatar użytkownika
Timon
Gadatliwy pijaczyna
 
Posty: 424
Rejestracja: 04 lip 2013, 19:50
Reputacja: 20

Postautor: Soviee » 10 wrz 2015, 21:57

Re: Linux?

Bez przesady? Linux bezpieczny tylko dlatego, że nikt nie pisze na niego wirusów... nikomu to się nie opłaca dla tej garstki społeczności :)
Windows 10 jest naprawdę dobry i szybki :)
  • 0

Awatar użytkownika
Soviee
Dark Workshop
 
Posty: 370
Rejestracja: 08 mar 2013, 1:52
Lokalizacja: Gdansk, Poland
Reputacja: 9

Postautor: Wilk » 11 wrz 2015, 8:27

Re: Linux?

Jak kupię sobie nowego kompa to sprawdzę jakiegoś nowszego Windowsa, a co do społeczności Linuxiarzy to rozrasta się powoli. Coraz więcej gier wychodzi na Ubuntu a nawet w sklepach laptopy sprzedają z wgranym Linuxem.
  • 0

Awatar użytkownika
Wilk
Nieśmiały
 
Posty: 86
Rejestracja: 30 sie 2013, 9:36
Reputacja: 4

Postautor: Timon » 11 wrz 2015, 15:07

Re: Linux?

10 mam w pracy i ok, nie jest zła, ale szybko się zapycha, a pod drugie taka kontrola okienek mnie nie interesuje i ingerencja w moje pirackie programy i gry. :D
Tylko bez hejtu, ściągam gry które trudno dostać. :D
  • 0

Awatar użytkownika
Timon
Gadatliwy pijaczyna
 
Posty: 424
Rejestracja: 04 lip 2013, 19:50
Reputacja: 20

Postautor: Soviee » 11 wrz 2015, 18:59

Re: Linux?

:D :D :D
  • 0

Awatar użytkownika
Soviee
Dark Workshop
 
Posty: 370
Rejestracja: 08 mar 2013, 1:52
Lokalizacja: Gdansk, Poland
Reputacja: 9

<>

Wróć do Pomoc techniczna



cron
Reputation System ©'